General

Profile

Tim Brouckaert

  • Email: tim@comoweb.be
  • Country: Belgium
  • Birthdate: 26/02/1976
  • Registered on: 08/03/2010
  • Last connection: 29/04/2011

Issues

Activity

29/04/2011

16:17 Installation Usability #3346: strange formulation in installation steps
i used the 'normal' 2.0 version
where can i find the dev? it's been a while since i've been looking
Tim Brouckaert
15:13 Installation Usability #3346 (New): strange formulation in installation steps
step 4 of 8
asks "Does the database already exist?" with a checkbox
better would be to refrase to "Check if databas...
Tim Brouckaert

14/06/2010

13:18 Common Bug #1490: email gets selected while registering as new user
it seemed to happen on only one pc, on others things look fine. You can close this one Tim Brouckaert

11/06/2010

19:38 Common Bug #1490 (Bug resolved): email gets selected while registering as new user
while i try to register on the alpha-platform, the email address gets selected while filling it in. when i keep on ty... Tim Brouckaert

21/04/2010

14:33 Common Bug #1048 (Bug resolved): restore lost password does not work
i tried to recover my password, but i get a blank screen (except for the banner)
The password is not mailed to me ei...
Tim Brouckaert

13/04/2010

11:32 Common Bug #676: warning date() on every page
Lines seem to have been dissapeared again. Someone who would like to add them again to global/common.inc.php ? Tim Brouckaert

30/03/2010

10:59 Repository Bug #859: Can not create a document
Am I seeing this well? Could it be because there wasn't filled in a description? (according to the screenshot?) Tim Brouckaert

29/03/2010

12:34 Repository Bug #831: some files seemed still to be linked in repostory
i can't reproduce this either, tried it with exporting the repo, deleting the objects and importing them back again, ... Tim Brouckaert
12:28 Repository Bug #830: uploading file with space in name gives problems when downloading the file
sven,
possible solution in attached file
Tim Brouckaert

25/03/2010

11:35 Repository Bug #831 (Feature implemented): some files seemed still to be linked in repostory
I have some files in the repo which seemed to be linked to something else. Under 'view links' nothing is showed thoug... Tim Brouckaert

Also available in: Atom