Project

General

Profile

Activity

From 06/11/2010 to 05/12/2010

05/12/2010

11:13 Bug #2441 (Needs testing): Hotspot question not correctly interpreted
Not experiencing any problems myself ... Hans De Bisschop

03/12/2010

12:48 Bug #2399 (Bug resolved): Assessment export error
Fix in place. Further testing would require additional information. Laurent Opprecht

30/11/2010

14:36 Bug #2441 (Feature implemented): Hotspot question not correctly interpreted
When taking an assessment with a hotspot question and giving the correct "spot",
it's not recognised as correct.
...
Michael Hosdez

29/11/2010

14:12 Bug #2208 (Feature implemented): you tube not shown in Chrome
Anonymous
14:10 Bug #2264 (Feature implemented): error when running assessment
but also see 2353 for new problems Anonymous
13:56 Bug #2395: take asessment or display complex content?
Made a fill in the blanks in an assessment - published in asessment application: works fine!
Will try to move the re...
Koen Favere
13:50 Bug #2395: take asessment or display complex content?
attached the cpo that raises the problems Koen Favere
13:04 Bug #2395: take asessment or display complex content?
This is a major drawback if this isn't fixed for the 2.0 release. Since it is the heart of the instructional design. Koen Favere
13:20 Feature #2197 (Bug resolved): feedback missing with open question type
Hans De Bisschop
13:20 Feature #2197: feedback missing with open question type
solved Anonymous
12:59 Bug #2351: matrix question broken
see also update in 2353 about matrix Anonymous
11:18 Usability #2411 (New): too many types of match(ing) questions
In Chamilo RC there are 4 closely resembling question types:
match question
matching question
matching text questi...
Anonymous
10:40 Usability #2410: weight in assessment questions
At first this was on the creation page. But since we are working with the repoviewer, it was just as with the publica... Sven Vanpoucke
10:34 Usability #2410 (New): weight in assessment questions
"Weight is a property of the relationship between a question and an assessment, not a property of the question itself... Anonymous

28/11/2010

20:24 Bug #2350 (Needs testing): hot spot question broken
Hotspot question should be fully operational again. Could it be retested? Hans De Bisschop
17:54 Bug #2409 (Rejected - Abandoned): Hotspot question: Blank Screen after Create
Hotspot question is still in the process of being fixed as per #2350 Hans De Bisschop
17:43 Bug #2409 (Rejected - Abandoned): Hotspot question: Blank Screen after Create
Hotspot question ( via Repository -> Create ):
After clicking the "Create" button, a blank screen appears.
Michael Hosdez
17:53 Bug #2408 (Rejected - Abandoned): Hotspot question: upload an image gone
Hotspot is still in the process of being fixed as per #2350 Hans De Bisschop
17:30 Bug #2408 (Rejected - Abandoned): Hotspot question: upload an image gone
When creating a HotSpot question via "Create" in the Repository, there are 2 issues:
a. The "Upload an image" opti...
Michael Hosdez
12:01 Bug #2399 (Assigned): Assessment export error
QTI / IMS functionality in general needs to be fixed, the people in Geneva are already aware of this and will be fixi... Hans De Bisschop

27/11/2010

18:57 Bug #2399 (Bug resolved): Assessment export error
Assessment: export assessment: file suggested for saving xxx_qti.zip.
When importing this file afterwards : xml file...
Michael Hosdez
18:55 Bug #2395 (Feature implemented): take asessment or display complex content?
Courses application : asssessment : display complex content icon (green arrow)
Assessment application : assessment :...
Koen Favere

26/11/2010

10:22 Bug #2227 (Needs testing): assessments results
Sven Vanpoucke
08:35 Bug #2350 (Assigned): hot spot question broken
Some fixes were already applied, adding and editing hotspots should work again, upload of an image as well. One probl... Hans De Bisschop

25/11/2010

22:10 Bug #2351 (Needs testing): matrix question broken
Hans De Bisschop
18:55 Bug #2351: matrix question broken
Feedback and options are CKEditors. Could it have something to do with a javascript bug or maybe the platform has cha... Sven Vanpoucke
17:17 Bug #2351: matrix question broken
The options are still there for me :-S
The error might have been fixed by a bunch of fixes applied for issue #2353
Hans De Bisschop
16:11 Bug #2351 (Feature implemented): matrix question broken
when creating a new matrix question, various elements have gone missing:
-feedback
-multiple select option
when ...
Anonymous
16:04 Bug #2350 (Feature implemented): hot spot question broken
when creating a new hotspot question in the builder, and then editing it, one gets an error : Invalid data retrieved ... Anonymous

23/11/2010

11:05 Bug #2227 (Needs more info): assessments results
Could u supply more info like the used question types? a b
11:03 Bug #2214 (Needs testing): assessment results
a b
10:49 Feature #2197: feedback missing with open question type
fixed indeed Anonymous
10:46 Feature #2197 (Needs testing): feedback missing with open question type
Fixed! Sven Vanpoucke

22/11/2010

15:20 Bug #2293: error on taking assessment
Fixed the bug of the double titles in the list + bug of delete is same as #2172 Sven Vanpoucke
15:09 Bug #2293: error on taking assessment
There must be something very wrong with assessments. When publishing one assessment form the repo, it gets the name A... Anonymous
14:59 Bug #2293: error on taking assessment
still the same errors over here Anonymous
14:53 Bug #2293: error on taking assessment
fixed the two new bugs Sven Vanpoucke
14:49 Bug #2293: error on taking assessment
Made new assesment, tried to publish it from the repo:
Fatal error: Class 'application\assessment\Session' not fou...
Anonymous
14:36 Bug #2293: error on taking assessment
Try it with a new assessment and a new matrix question to see if your cpo matrix question is not corrupt Sven Vanpoucke
14:17 Bug #2293: error on taking assessment
nope: similar error still when taking an assessment both in the assessment appl. and from a learning path:
Fatal err...
Anonymous
08:53 Bug #2293 (Needs testing): error on taking assessment
This seems to be fixed Sven Vanpoucke
09:34 Bug #2264 (Needs testing): error when running assessment
This seems to be working again Sven Vanpoucke
08:41 Bug #2208 (Needs testing): you tube not shown in Chrome
Could you retest this? As far as I can tell this is currently working in Chrome for all types of objects (explicitly ... Hans De Bisschop

19/11/2010

16:19 Bug #2293 (Bug resolved): error on taking assessment
Fatal error: repository\content_object\assessment\AssessmentMatrixQuestionDisplay::add_question_form() [<a href='repo... Anonymous

18/11/2010

15:51 Bug #2264 (Feature implemented): error when running assessment
Fatal error: repository\content_object\assessment\AssessmentMatrixQuestionDisplay::add_question_form() [<a href='repo... Anonymous
14:17 Bug #2259 (Needs testing): error on publishing assessment from assessment appl
Fixed Sven Vanpoucke
11:20 Bug #2259 (Bug resolved): error on publishing assessment from assessment appl
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\chamilogoogle\application\assess... Anonymous
 

Also available in: Atom