Project

General

Profile

Bug #831

some files seemed still to be linked in repostory

Added by Tim Brouckaert over 10 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Feature implemented
Priority:
Normal
Assignee:
Sven Vanpoucke
Target version:
Start date:
25/03/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

I have some files in the repo which seemed to be linked to something else. Under 'view links' nothing is showed though. I do can unlink the file and delete it afterwards


Files

afb1.tiff (83.5 KB) afb1.tiff unlink, but no remove Tim Brouckaert, 25/03/2010 11:36
afb2.tiff (57.4 KB) afb2.tiff not linked? Tim Brouckaert, 25/03/2010 11:36

History

#1

Updated by Tim Brouckaert over 10 years ago

#2

Updated by Sven Vanpoucke over 10 years ago

  • Assignee set to Sven Vanpoucke

I believe this has something to do with the portfolio but i can not reproduce this. If someone could reproduce this bug, info would be appreciated.

#3

Updated by Tim Brouckaert over 10 years ago

i can't reproduce this either, tried it with exporting the repo, deleting the objects and importing them back again, but it won't give me this result. maybe because it originally was exported with an earlier version?

#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Status changed from New to Feature implemented

I also think this has something to do with a corrupt CPO file. I'm closing this one. We can always re-open this issue if the problem occurs again.

#5

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (4)
#6

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF