Project

General

Profile

Bug #7583

Broken survey reporting tools

Added by Olivier CORRE over 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Survey
Target version:
Start date:
13/03/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

All 3 following reporting tools are broken :

/main/survey/reporting.php?action=questionreport&survey_id=x
/main/survey/reporting.php?action=userreport&survey_id=x
/main/survey/reporting.php?action=comparativereport&survey_id=x

History

#1

Updated by Yannick Warnier over 4 years ago

  • Target version set to 1.10.0
#2

Updated by Yannick Warnier over 4 years ago

  • Category set to Survey
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Imanol Losada
#3

Updated by Imanol Losada about 4 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info
  • Assignee changed from Imanol Losada to Olivier CORRE

Hi Olivier. These reports have been fixed and they seem to work fine now. It would be very helpful if you could try them and send us feedback.

#4

Updated by Yannick Warnier about 4 years ago

  • % Done changed from 0 to 90

This has been fixed only in 1.10.x, I think, so you'll have to test on unstable.chamilo.org, or we'll simply consider it fixed in 5 days time.

#5

Updated by Olivier CORRE about 4 years ago

fixed. tks

#6

Updated by Yannick Warnier about 4 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved
  • Assignee changed from Olivier CORRE to Imanol Losada
  • % Done changed from 90 to 100

Also available in: Atom PDF