Project

General

Profile

Bug #7581

Not showing correct progress in lessons / No muestra progreso correcto en las lecciones

Added by Ignacio P over 4 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Learning paths / Lecciones
Target version:
Start date:
10/03/2015
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Spent time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

Hi friends, i have a problem with my chamilo platform. English it's not my native language, but i'll try to explain the best i can.

Version: Chamilo 1.9.10

Problem: When a user finish a lesson, even when the course have 10 lessons for example, the progress is showing 100% of completion in the course, when it should show 10%.

In the image 1 you can see that the user have 100% progress in the lesson, but when you see the details (image 2) you can see that he didn't finish all the lessons.

This never happen to me in a previous installation of Chamilo (1.9.6), as you can see in images 3 and 4.

Anyone can help me with this?, if you need more information, i will give it.

PS: I was trying with sessions, but happen the same if the user it's added to the course itself.
____________________________________________________________

Hola amigos, tengo un problema con mi plataforma Chamilo, trataré de ser lo más detallado posible.

Versión: 1.9.10 Chamilo

Problema: Cuando un usuario finaliza sólo una lección, aún cuando el curso tiene 10 lecciones por ejemplo, se muestra un progreso de 100% de progreso en el total de lecciones, cuando debe mostrar el 10%.

En la imagen 1 se puede ver que el usuario tiene progreso del 100% en la lección, pero cuando se ven los detalles (imagen 2) se puede ver que no terminó todas las lecciones, por lo que debería mostrar el porcentaje actual de avance.

Esto nunca me ocurrió en una instalación anterior de Chamilo (1.9.6), como se puede ver en las imágenes 3 y 4.

¿Alguien podría ayudarme con esto?, si se necesita más info, sólo díganmelo.

PD: Estaba trabajando con lecciones, pero ocurre lo mismo si el usuario se añade a el curso en sí.


Files

1.jpg (88.2 KB) 1.jpg Image 1: Lesson progress its showing 100% (El progreso de la lección se muestra al 100%) Ignacio P, 10/03/2015 13:49
2.jpg (112 KB) 2.jpg Image 2: Progress still show 100%, but you can see in the bottom that no all the lessons are finished. (Se muestra el progreso al 100%, pero en la zona inferior se puede ver que no se han finalizado todos las lecciones) Ignacio P, 10/03/2015 13:49
3.jpg (92.3 KB) 3.jpg Image 3: Chamilo 1.9.6 Showing correct lesson progress (Chamilo 1.9.6 muestra progreso correcto) Ignacio P, 10/03/2015 13:49
4.jpg (115 KB) 4.jpg Image 4: Chamilo 1.9.6 Showing correct lesson progress (Chamilo 1.9.6 muestra progreso correcto) Ignacio P, 10/03/2015 13:49

History

#1

Updated by Yannick Warnier over 4 years ago

  • Target version set to 1.10.0
#2

Updated by Yannick Warnier over 4 years ago

  • Category set to Learning paths / Lecciones
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Imanol Losada
#3

Updated by Yannick Warnier over 4 years ago

  • Status changed from Assigned to New
  • Assignee deleted (Imanol Losada)
  • Target version changed from 1.10.0 to 2.0

Will be verified in the next version. It is an important issue for us to review, but it is too large to fit into simple community debug.

Also available in: Atom PDF