Project

General

Profile

Bug #7210

Chamilo 1.9.8.2 - Little display bug (not really urgent :) )

Added by Eric Petitdemange almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Global / Others / Misc
Target version:
Start date:
17/07/2014
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:

Description

Hi Guys,

As you understood, I'm currently conducting tests with the platform 1.9.8, latest download from Github (a few days ago....).
The bug is the following:
Teacher doesn't see the icon besides "Create course" and "Course Catalog".
If you have admin rights, the icons are displayed....

This bug exists regardless I allow catalog access or not.

The icon besides course catalog is not displayed for student either... Only people having admin rights have the icons and the text.

Associated revisions

Revision c4874279 (diff)
Added by Angel Fernando Quiroz Campos almost 5 years ago

Display icons properly to create course and course catalog - refs #7210

History

#1

Updated by Yannick Warnier almost 5 years ago

  • Category set to Global / Others / Misc
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Yannick Warnier
  • % Done changed from 0 to 10

I know, I got this one on my to-do list since 10 days ago. This is due to this change by Julio: https://github.com/chamilo/chamilo-lms/commit/eadeaf890c854198748075aef4ac60452cfa9467 but I haven't been able to find whether there was some meaning in adding the two variables that are now hiding the elements in the menu. This will be fixed soon as it affects us for demos.

#2

Updated by Eric Petitdemange almost 5 years ago

Hi Yannick,
Sorry I didn't know you already had it (I haven't seen it right away).
In the meantime, it could be a feature (only admin can see these icons :) )

No problem, it is not urgent!

#4

Updated by Angel Quiroz almost 5 years ago

  • % Done changed from 10 to 100
#5

Updated by Angel Quiroz almost 5 years ago

  • Status changed from Assigned to Bug resolved
#6

Updated by Eric Petitdemange almost 5 years ago

  • Status changed from Bug resolved to Needs testing

I downloaded the latest version from Github, tested and the bug is still existing here.
I opened the userportal.lib.php and the lines 900, 901 don't exist anymore...
It seems this is not enough :(

I set to need testing in case you can confirm...

#7

Updated by Angel Quiroz almost 5 years ago

  • SCRUM pts - complexity deleted (?)

The problems seems to be in lines 197 and 202 from userportal.lib.php with classes "add course" y "list course" on 'A' element

See https://github.com/chamilo/chamilo-lms/pull/322/files

#8

Updated by Eric Petitdemange almost 5 years ago

Hi,
Thanks for this.. Th icons display fine :)
I hope this won't have side effect..
Thanks again for your fast answer.... Let's close the case if you agree :)

#9

Updated by Angel Quiroz almost 5 years ago

  • Target version set to 1.9.10
#10

Updated by Yannick Warnier almost 5 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved
  • Assignee changed from Yannick Warnier to Angel Quiroz

Reviewed, approved and closed

Also available in: Atom PDF