Project

General

Profile

Bug #719

won't add a new user view when name already exists

Added by Tim Brouckaert almost 10 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
12/03/2010
Due date:
% Done:

80%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

user views won't create a new one, when using a duplicate name. No reason is shown.

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke almost 10 years ago

  • Assignee set to Sven Vanpoucke
#2

Updated by Sven Vanpoucke almost 10 years ago

This is meant to be. I'll add a more obvious error message.

#3

Updated by Sven Vanpoucke almost 10 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100
#4

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 10 years ago

Tested and fixed!

#5

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 10 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved
#6

Updated by Anonymous almost 10 years ago

This fix created a new error, showing error messages [=Repository=UserViewNotUpdated=][=Repository=UserViewNameNotUnique=] even when the update is all right & the user view name is unique.

#7

Updated by Anonymous almost 10 years ago

  • % Done changed from 100 to 80
#8

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (4)
#9

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF