Project

General

Profile

Bug #701

error on changing admin settings

Added by Anonymous almost 10 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
11/03/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

error on changing admin settings, e.g. for repository: description required to false or any other admin setting:
Fatal error: Call to a member function set_value() on a non-object in C:\wamp\www\chamilo\admin\lib\configuration_form.class.php on line 281

The changed setting however is saved.

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke almost 10 years ago

  • Assignee set to Sven Vanpoucke
#2

Updated by Sven Vanpoucke almost 10 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100

I can not reproduce this bug. Is it possible that you didn't reinstall after updating to the latest code?

#3

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 10 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved

Sven Vanpoucke wrote:

I can not reproduce this bug. Is it possible that you didn't reinstall after updating to the latest code?

No problem here either! Closing this one.

#4

Updated by Anonymous almost 10 years ago

I will reinstall (I always scan commits whether they mention a reinstall is needed :-) )

#5

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (4)
#6

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF