Project

General

Profile

Bug #6690

hotspot question

Added by Alfons Trīcvaidziņš almost 8 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
10/09/2013
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Spent time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

Chamilo LMS 1.9.6 (current version from downloads). When try create hotspot question, after choosing picture, system hangs on next step. Cursor shows busy on Flash area and nothing happens for long time. I found that this behaviour happens when course language set as Latvian. I use different server installations, different client systems and browsers, different OSes. When course language is other- all seems OK.
The same effect is on Chamilo demo on chamilo site.

History

#1

Updated by Alfons Trīcvaidziņš almost 8 years ago

"bug" was solved. There is mistake in latvian translation file hotspot.inc.php in the string $nextAnswer =

It looks like this:
$nextAnswer = "sometranslationhere:";
It must be:
$nextAnswer = "sometranslationhere: &done=done";

#2

Updated by Julio Montoya over 7 years ago

  • Status changed from New to Bug resolved
  • Target version set to 1.9.8
  • % Done changed from 0 to 100

Alfons Trīcvaidziņš wrote:

"bug" was solved. There is mistake in latvian translation file hotspot.inc.php in the string $nextAnswer =

It looks like this:
$nextAnswer = "sometranslationhere:";
It must be:
$nextAnswer = "sometranslationhere: &done=done";

Hi Alfons,

thanks for reporting this issue, I just updated the language variable. It will be included to the next version of Chamilo: 1.9.8.

Regards,

Also available in: Atom PDF