Project

General

Profile

Bug #624

Error when calling the login webservice

Added by Anonymous over 11 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
High
Assignee:
Sven Vanpoucke
Target version:
Start date:
19/02/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

Type the following URL in the address bar of a browser:
http://localhost/chamilo/user/webservices/login_webservice.class.php?wsdl

This will produce the following error:

_ Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\chamilo\user\webservices/../../common/webservices/action_success.class.php' (include_path='C:\wamp\www\chamilo\plugin\pear') in C:\wamp\www\chamilo\user\webservices\login_webservice.class.php on line 18_

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke over 11 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • Assignee set to Sven Vanpoucke
  • % Done changed from 0 to 100
#2

Updated by Anonymous over 11 years ago

Sven Vanpoucke wrote:

Fixed in
http://code.google.com/p/chamilo/source/detail?r=80562148e24875891c43ee8ffb4113a7bee3facb&repo=chamilo

It is not yet fixed. The current error is:
Fatal error: Class 'Webservice' not found in C:\wamp\www\chamilo.NEW\user\webservices\login_webservice.class.php on line 30

To fix the current error you'll need to add the following line: (after or before line 17)
require_once dirname(FILE) . '/../../common/webservice/webservice.class.php';

#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 11 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved
#5

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Webservices
  • Category deleted (6)
#6

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF