Project

General

Profile

Bug #5735

Problema de visualización en Explorer

Added by Laura Guirao about 7 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Category:
Learning paths / Lecciones
Target version:
Start date:
16/11/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

Aunque no me gusta especialmente trabajar con Internet Explorer, reconozco que sigue siendo necesario tenerlo en cuenta pues muchos clientes y usuarios lo utilizan.

En Chamilo 1.9.2, he observado un problema de visualización en el apartado de lecciones utilizando IE 9.
Al pulsar en agregar objeto de aprendizaje, se descolocan todos los iconos, el formulario y los enlaces.
Lo hemos verificado en stable.chamilo.org y en una instalación nuestra de Chamilo 1.9.2
También aparece un mensaje en Explorer indicando que por un problema en la página se ha habilitado la vista de compatibilidad.
Adjunto captura:


Files

IE.png (92.7 KB) IE.png Laura Guirao, 16/11/2012 09:30
ie9.jpg (144 KB) ie9.jpg Laura Guirao, 30/11/2012 09:17

Related issues

Related to Chamilo LMS - Feature #5658: Responsive design enhancementsNew17/10/2012

Actions

History

#1

Updated by Yannick Warnier almost 7 years ago

Hola Laura, esto todavía te sucede hoy en http://stable.chamilo.org? Creo que lo arreglamos. Necesito confirmación.

#2

Updated by Yannick Warnier almost 7 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
  • Assignee set to Laura Guirao
#3

Updated by Laura Guirao almost 7 years ago

Sigue saliendo mal, Yannick
Adjunto captura

#4

Updated by Yannick Warnier almost 7 years ago

  • Target version set to 1.9.6
#5

Updated by Yannick Warnier almost 7 years ago

  • Assignee changed from Laura Guirao to Yoselyn Castillo
#6

Updated by Yoselyn Castillo almost 7 years ago

Ok, working...

#7

Updated by Yoselyn Castillo almost 7 years ago

I have made many tests in different pages of LP tool and i could not reproduce the bug in Internet Explorer 8 IE, Anyway i will try to install IE 9 in order to test.

#8

Updated by Yoselyn Castillo almost 7 years ago

  • Assignee deleted (Yoselyn Castillo)

I couldn't install IE9 in Win7, and in the rest of browsers it works fine, so i couldn't reproduce the bug.

#9

Updated by Yannick Warnier over 6 years ago

  • Category set to Learning paths / Lecciones
  • Status changed from Needs more info to Assigned
  • Assignee set to Laura Guirao

Laura, podrías darnos una idea de si todavía ves el problema en stable.chamilo.org?

#10

Updated by Laura Guirao over 6 years ago

En mi Explorer 9 se ve perfecto en stable.chamilo.org

#11

Updated by Yannick Warnier over 6 years ago

  • Status changed from Assigned to Bug resolved
  • Assignee changed from Laura Guirao to Yoselyn Castillo
  • % Done changed from 0 to 100

Gracias.

Also available in: Atom PDF