Project

General

Profile

Bug #5227

When you remove a user , member of a class (usergroup) from platform, number of registered members in the class(usergourp) doesn't change

Added by Hubert Borderiou about 7 years ago. Updated about 7 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Low
Category:
-
Target version:
Start date:
20/07/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

Hi,
i've got a classe(usergroup) with user Totoro in it.
When I go in page Administration/Classes I see that my classe has 100 members, Mr Totoro included.

I remove Mr Totoro from the platform.
I don't see Mr Totoro in the list of members of the classe (main/admin/usergroups.php?action=edit&id=2365), fine.
But the number of users in the classe didn't change, I always see 100 users in my classe.

User has not been deleted from table usergroup_rel_user


Files

2012-07-25_0935.swf (1.87 MB) 2012-07-25_0935.swf Hubert Borderiou, 25/07/2012 09:42
usermanager.lib.php (158 KB) usermanager.lib.php Yoselyn Castillo, 26/07/2012 05:52

Associated revisions

Revision 5ced4198 (diff)
Added by Yoselyn Castillo about 7 years ago

Fixing bug when removing a user see #5227

History

#1

Updated by Yannick Warnier about 7 years ago

  • Subject changed from When you remove a user , memeber of a classe(usergroup) from platform, nomber of registered member in the classe(usergourp) doesn't change to When you remove a user , member of a class (usergroup) from platform, number of registered members in the class(usergourp) doesn't change
#2

Updated by Yannick Warnier about 7 years ago

  • Priority changed from Normal to Low
  • Target version set to 1.9 RC1
#3

Updated by Yoselyn Castillo about 7 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Yoselyn Castillo

*

#4

Updated by Yoselyn Castillo about 7 years ago

it works fine for me.
i created a new class named test
I added 47 members to it
Later i removed 10 members
and number of members is 37.
If there is another problem or way to reproduce it, Please specify it, in order to fix it

#5

Updated by Yoselyn Castillo about 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info
  • Assignee changed from Yoselyn Castillo to Hubert Borderiou
#6

Updated by Yannick Warnier about 7 years ago

  • Status changed from Needs more info to Rejected - Abandoned
  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Hubert Borderiou about 7 years ago

Hi Yoselyn,
did you remove user from your classe test or from the platform ?
I've update my 1.9 today, and I still have the problem.
See attached a screencast (sorry for my english speaking) with the issue description.
I'll ask for an admin account on chamilodev.beeznest to be able to check this bug again.
regards

#8

Updated by Hubert Borderiou about 7 years ago

Same issue on chamilodev.beeznest.com

#9

Updated by Julio Montoya about 7 years ago

  • Status changed from Needs more info to Assigned
  • Assignee changed from Hubert Borderiou to Yoselyn Castillo
#10

Updated by Yoselyn Castillo about 7 years ago

Sorry, i was removing users from the test class no from platform. I am going to test again

#11

Updated by Hubert Borderiou about 7 years ago

No problem.

#12

Updated by Yoselyn Castillo about 7 years ago

Upload this file. It fixes the problem

#13

Updated by Julio Montoya about 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs testing
  • Assignee changed from Julio Montoya to Yoselyn Castillo

file sent

#14

Updated by Hubert Borderiou about 7 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved

Tested and approved.

Also available in: Atom PDF