Project

General

Profile

Bug #5127

results in assessment application

Added by dominique de guchtenaere over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Start date:
03/07/2012
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

In the lastest - local - installation, I published an assessment in the assessment application. As admin I wanted to check the results. Two fatal errors (see screen shot)


Files

results_in_assessment_application.png (46.5 KB) results_in_assessment_application.png dominique de guchtenaere, 03/07/2012 15:22
assessment_application_reporting.png (63.9 KB) assessment_application_reporting.png dominique de guchtenaere, 10/07/2012 12:02

History

#2

Updated by Anthony Hurst over 7 years ago

  • Status changed from New to Bug resolved
  • Target version changed from Backlog (default) to LCMS 3.1

Issue fixed in changeset 9d3e14934d24.

#3

Updated by dominique de guchtenaere over 7 years ago

tested on the latest stable code (just updated): still fatal error (see screenshot) (another one) when viewing the individual results of a user (as admin)

#4

Updated by dominique de guchtenaere over 7 years ago

  • Assignee set to Anthony Hurst
  • Target version changed from LCMS 3.1 to Backlog (default)
#5

Updated by Anthony Hurst over 7 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
  • Assignee changed from Anthony Hurst to dominique de guchtenaere
  • Target version changed from Backlog (default) to LCMS 3.1

I no longer have this issue. It is also saved on Bitbucket. It may be that you have a local merge conflict. Running the clean action on your local installation might help the issue.

#6

Updated by dominique de guchtenaere over 7 years ago

  • Status changed from Needs more info to New
  • Assignee changed from dominique de guchtenaere to Anthony Hurst
I run the latest code (updated 5' ago) and I still have this problem:
scenario:
  • as admin I click tab evaluation - assessment
  • then I click the reporting icon
  • then I click the reporting icon next to an individual user and then I get the fatal error

(tested locally)

#7

Updated by a b over 7 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
  • Assignee changed from Anthony Hurst to dominique de guchtenaere

Tested this and it works.

Could you attach the assessment so we can import and test it?

#8

Updated by dominique de guchtenaere over 7 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved
  • Assignee changed from dominique de guchtenaere to a b

retested in on the latest local stable and it worked!

Also available in: Atom PDF