Project

General

Profile

Feature #3908

Forum: icon new not always visible

Added by dominique de guchtenaere almost 8 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Start date:
21/09/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

tested on stable and on perspectief.hogent.be

I have some forums in my course. When students add a topic or when they post a reply, nobody (teacher and students) sees any icon (not in the block Courses on my homepage, not in my course list, not in the course itself) that there are new posts.

An icon is only displayed when a new forum is created.

Both teacher and students should see the icon "New" when someone posted a topic or a reply in a forum.

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke almost 8 years ago

This can not be marked as a bug since this is not to easy anymore in chamilo 2. Forums are complex content objects and can be built from within the repository as well. This means that we can not determine what the last modification date is without going to the bottom of each forum (which ofcourse will make a very slow system)

#2

Updated by Sven Vanpoucke almost 8 years ago

  • Tracker changed from Bug to Feature
#3

Updated by dominique de guchtenaere almost 8 years ago

  • Subject changed from icon new not always visible to Forum: icon new not always visible
#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 7 years ago

  • Target version set to Backlog (default)

Also available in: Atom PDF