Project

General

Profile

Bug #3862

Can't add new templates in 1.8.8.2

Added by Alberto Torreblanca about 8 years ago. Updated almost 8 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
01/09/2011
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

When i add use a new html document as a template the old and new ones dissapear. And i can't use templates for new documents.
If i discard the new template the old ones appear.


Files

Selección_105.png (22.9 KB) Selección_105.png Alberto Torreblanca, 01/09/2011 03:28
error.png (41.6 KB) error.png Alberto Torreblanca, 08/09/2011 22:50

History

#1

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

  • Target version set to 1.9 Stable
#2

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

The problem appears only when tried to upload a image. Maybe is require some specification for mini-image for the template.

#3

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

Only one template without image is posible to add. Two or more, one and image made the templates bar in edit document mode view as empty ...

#4

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

The problem is the advanced file manager plugin in fckeditor. When use the traditional file manager the html templates in the edit document windows work fine, you can add templates with mini images.

Other problem in advanced file manager is the directory browsing, when refresh the system show a path error in javascript refresh function.

#5

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

If you use the default file manager there isn't problems with templates or browsing directories (folders).

#6

Updated by Alberto Torreblanca about 8 years ago

Alberto Torreblanca wrote:

When i add use a new html document as a template the old and new ones dissapear. And i can't use templates for new documents.
If i discard the new template the old ones appear.

The problem is the advanced file manager.

#7

Updated by Juan Carlos Raña Trabado about 8 years ago

run ok in 1.8.8.4

#8

Updated by Juan Carlos Raña Trabado about 8 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
#9

Updated by Alberto Torreblanca almost 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Works fine in 1.9

Also available in: Atom PDF