Project

General

Profile

Bug #3345

Hotspots hardly or not usable

Added by Marko Kastelic about 8 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
29/04/2011
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

when creating hotspots there are two buttons:
-cancel, that does nothing
-add question to the test, that saves the question but leads to nothing

after creating hotspot question, preview/execution flash is loaded empty (i cannot solve the question)

Associated revisions

Revision c19da61b (diff)
Added by Julio Montoya about 8 years ago

Remonving button and adding a message when saving a hot spot question see #3345

History

#1

Updated by Julio Montoya about 8 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Julio Montoya
#2

Updated by Julio Montoya about 8 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info
  • % Done changed from 0 to 60
#3

Updated by Marko Kastelic about 8 years ago

yes, it's true, except buttons

#4

Updated by Julio Montoya about 8 years ago

  • Assignee changed from Julio Montoya to Marko Kastelic
#5

Updated by Julio Montoya about 8 years ago

  • % Done changed from 60 to 80

I removed the "cancel button" and I added a message when using the "add question button"

http://code.google.com/p/chamilo/source/detail?r=ec75ca650d1d6ebd91c8f4fbd486981f127e3a8f&repo=classic

#6

Updated by Julio Montoya about 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved
  • Assignee deleted (Marko Kastelic)
  • Target version set to 1.8.8 stable
  • % Done changed from 80 to 100

Closing ...

Also available in: Atom PDF