Project

General

Profile

Bug #3274

No mails sent with announcements

Added by Michael Jongkamp almost 9 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
18/04/2011
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

When making announcement in course with publication setting (send mail) no mail is sent to users in selected groups

History

#1

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Courses
#2

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Anonymous
#3

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info

Does this only happen to users in selected groups and NOT to individual users, or are no mails send?

If no mails are send, possibly the mail server is not configured to do so.

#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Target version set to 2.1.0
#5

Updated by Nathalie Blocry over 8 years ago

I think this was the result of breaking up some functions into smaller functions without passing all the variables.
I think it is fixed now on DEV, although I cannot test because the mail function doesn't work on my localhost (anywhere, not just in weblcms) and I don't know how to configure it.

#6

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Assigned
  • % Done changed from 0 to 10

New angle on this issue: possibly the new rights structure blocks this functionality. Will check this right away!

#7

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs testing
  • % Done changed from 10 to 100

Should be fixed!

#8

Updated by dominique de guchtenaere about 8 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved

Also available in: Atom PDF