Project

General

Profile

Bug #3204

When viewing a document with attachment, no link is displayed

Added by Michael Hosdez over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
04/04/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

When viewing a 'Document' content object with a Word (.DOCX) file in it, the attachment is not displayed
and you get a "core.php" download request.

See attachment.

This happens in the Repository, Portfolio, WebLCMS, ....


Files

core_php_downl.png (83.4 KB) core_php_downl.png Michael Hosdez, 04/04/2011 18:02

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke over 9 years ago

Very specific case on one server. Trying to figure out what configuration issue is causing this.

#2

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Applications
  • Category deleted (30)
#3

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Project changed from Applications to Common
#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Target version changed from 21 to 2.1.0
#5

Updated by Nathalie Blocry over 9 years ago

I used to have the same problem with pdf's but that has been solved now

#6

Updated by Anonymous over 9 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Anonymous

I cannot reproduce this scenario, on the stable line a genuine download occurs, with the valid name, on the dev line the portofio is messed up so no check possible.

Does this occur on the stable line with you? Try to update your code to the latest version and check if this still occurs.

#7

Updated by Anonymous over 9 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info
#8

Updated by Michael Hosdez over 9 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved

This issue is fixed (also with PDFs) in the latest code.

Also available in: Atom PDF