Project

General

Profile

Bug #3044

Course: announcement link does not link to object

Added by Laurent Opprecht over 8 years ago. Updated almost 8 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
04/03/2011
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

in course
create announcement
publish it and click "Show on home page"
Go to course
Select the Link tab
Click the announcement link
It links to the list of all announcements whereas it should like to the announcemet itself.

History

#1

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Courses
  • Category deleted (2)
#2

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Target version set to 2.1.0
#3

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
  • Assignee set to Anonymous
  • % Done changed from 0 to 90

I cannot seem to reproduce this problem. Can you try again with the latest code installed?

#4

Updated by Laurent Opprecht over 8 years ago

In course I am still having the same issue (I updated the code yesterday). I was thinking that the link would go to

http://localhost/chamilo/run.php?application=weblcms&course=17&go=course_viewer&tool=announcement&tool_action=viewer&browser=list&pub_type=3&publication=17

and not

http://localhost/chamilo/run.php?application=weblcms&course=17&go=course_viewer&tool=announcement&publication=17

That is we link to the object view not to the list.

That being said I have a few issues with my install. So it may be me.

BTW not everything I enter needs to be correted if impact is to high, or if does not make sense for everybody.

#5

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Needs testing

when I try on dev, the link on my homepage is "http://localhost/chamilo-dev/run.php?application=weblcms&go=course_viewer&course=4&tool=announcement&tool_action=viewer&publication=3" ... and on stable it is "http://localhost/chamilo/run.php?application=weblcms&go=course_viewer&course=4&tool=announcement&tool_action=viewer&publication=5"

both refer to the correct location, are you sure you have the latest code installed? Or possibly it are the install failures that cause this problem as you pointed out.

I will mark this as testing, please feel free to reopen this issue when the problem is not resolved.

#6

Updated by Michael Hosdez over 8 years ago

  • Status changed from Needs testing to Needs more info

I've retested this issue with the latest STABLE code.
The issue still remains, when clicking on the announcement (Links tab) you go to the "Published for me" tab in the Announcement tool and the list is empty ...

In other words, the announcement itself is not opened.

#7

Updated by Anonymous over 8 years ago

Is this still a valid bug? On all my active testplatforms this seems to work...

#8

Updated by Anonymous over 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Needs testing
  • % Done changed from 90 to 100

Since there is no reply and I cannot reproduce this issue, I think it's safe to close this issue.

#9

Updated by dominique de guchtenaere almost 8 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved

Also available in: Atom PDF