Project

General

Profile

Actions

Bug #2900

closed

blank screen after adding link in portfolio

Added by Koen Favere about 12 years ago. Updated almost 12 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
17/02/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

addding a link in a portfolio in mozilla firfox.
blank screen appears
link is added, though

Actions #1

Updated by Koen Favere about 12 years ago

also the case for a document

Actions #2

Updated by Nathalie Blocry about 12 years ago

cannot reproduce this problem in firefox on Ubuntu.
Are you adding the link in the Portfolio app or in the repository?
is it a new link or a link from your repository?

Actions #3

Updated by Sven Vanpoucke about 12 years ago

I found out that this problem was due to how a portfolio was built. I fixed this problem in the builders but the portfolio's that are broken will still be broken and need to be reassembled.

Actions #4

Updated by Sven Vanpoucke about 12 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
Actions #5

Updated by Stefaan Vanbillemont about 12 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved
Actions #6

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 12 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Portfolio
  • Category deleted (30)
Actions #7

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 12 years ago

  • Target version changed from 21 to 2.1.0
Actions

Also available in: Atom PDF