Project

General

Profile

Bug #2502

Progress bar does not show

Added by Ivan Tcholakov almost 9 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Start date:
08/01/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

Chamilo 2.0 (from the official zip package), Windows Vista, XAMPP 1.7.3.

Page: My Chamilo > Courses > Administration > Courses > Create

When you click the button "Create", a progress bar is expected to be shown, but it isn't.
Observed on Firefox, Chrome, Safari. I can't test the progress bar for IE an Opera because
of Bug #2501.


Files

progress_bar_does_not_show.png (26.8 KB) progress_bar_does_not_show.png Ivan Tcholakov, 08/01/2011 09:44

History

#1

Updated by Ivan Tcholakov almost 9 years ago

I am adding an image (a test on Firefox).

#2

Updated by Anonymous almost 9 years ago

  • Status changed from New to Needs testing

This ought to be fixed in 0b8e427b264a

#3

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Category changed from 37 to 21
  • Status changed from Needs testing to New
  • Target version set to 21

Not fixed .. just retested this with the latest code.

#4

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (21)
#5

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Target version changed from 21 to 2.1.0
#6

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 8 years ago

  • Target version changed from 2.1.0 to Backlog (default)
#7

Updated by Anthony Hurst over 7 years ago

  • Project changed from Repository to Courses
  • Status changed from New to Bug resolved
#8

Updated by Anthony Hurst over 7 years ago

  • Target version changed from Backlog (default) to LCMS 3

Also available in: Atom PDF