Project

General

Profile

Bug #2310

error on editing wiki from repo

Added by Anonymous about 11 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:
Feature implemented
Priority:
Normal
Assignee:
Hans De Bisschop
Target version:
Start date:
22/11/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

Fatal error: Class 'application\wiki\Translation' not found in C:\wamp\www\chamilogoogle\application\wiki\php\lib\data_manager\database_wiki_data_manager.class.php on line 176


Files

wiki_content_objects.cpo (45.3 KB) wiki_content_objects.cpo Anonymous, 22/11/2010 15:12

History

#1

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

  • Assignee set to Hans De Bisschop
#2

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

This particular error should be gone, but please recheck whatever you were trying to do to make sure no new errors appear now that this is fixed.

#3

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100
#4

Updated by Anonymous about 11 years ago

An 'old' new error, now on opening the main page in the wiki application:Fatal error: Call to a member function getLinkColour() on a non-object in C:\wamp\www\chamilogoogle\plugin\wiki\mediawiki\LinkHolderArray.php on line 191

#5

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

I can't seem to reproduce this with my test data. Could you provide an export of the object(s) you're using / publishing in the application?

#7

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

  • Status changed from Needs testing to Assigned

Owkay ... getting the same error with this specific object now :)

#8

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

  • % Done changed from 100 to 50
#9

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

Problem seems to be related to the toolbox links ... no idea yet as to why though.

#10

Updated by Anonymous about 11 years ago

Created a new page with similar content, deleted the old one and now get a problem again to publish the wiki from the repo:
Fatal error: Class 'application\wiki\Session' not found in C:\wamp\www\chamilogoogle\application\wiki\php\lib\wiki_manager\wiki_manager.class.php on line 186

Strangely enough the newly added page cannot be moved upwards in the builder

#11

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

The specific problem with the toolbox should be fixed.

#12

Updated by Anonymous about 11 years ago

true, only the queer problem of move up/down in the builder

#13

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

Fixed the problem with the Session ... still have to look at the moving problem.

#14

Updated by Hans De Bisschop about 11 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs testing

Might this have been the source of the moving problem? Can't seem to reproduce it in the builder right now.

#15

Updated by Anonymous about 11 years ago

  • Status changed from Needs testing to Feature implemented
  • % Done changed from 50 to 100

seems fixed

#16

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (4)
#17

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Target version changed from 1 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF