Project

General

Profile

Bug #2051

Error when adding forum twice

Added by Michael Hosdez about 9 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Feature implemented
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
24/09/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

1. When adding a forum TWICE to the same Course, the following error occurs if you want to open the Forum in that Course:

Fatal error: Undefined class constant 'ACTION_MOVE_DOWN' in M:\wamp\www\Chamilo2\application\lib\weblcms\tool\forum\component\browser.class.php on line 317

2. Maybe this mistake ( by user ) can be countered by showing a warning?

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke about 9 years ago

  • Category set to 2
  • Assignee set to Sven Vanpoucke

This is just a bug when two forums (even if they are different) are added to the application. Then the move up / move down component must be rendered. Has nothing to do with the fact that it's the same forum.

#2

Updated by Sven Vanpoucke about 9 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100
#3

Updated by Michael Hosdez about 9 years ago

Fixed!

#4

Updated by Michael Hosdez almost 9 years ago

  • Status changed from Needs testing to Feature implemented
#5

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Courses
  • Category deleted (2)
#6

Updated by Stefaan Vanbillemont over 8 years ago

  • Target version changed from 18 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF