Project

General

Profile

Bug #1755

Course Navigation button 'Next' doesn't work in certain circumstances

Added by Mike Cundall about 9 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
23/07/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Challenging
SCRUM pts - complexity:
13

Description

Hi,

I have recently installed Chamilo 1.8.7 and have come across an issue when navigating through the course in view mode of when students actually sitting the course. The bug is that if you have for example 3 sections within the learning path (LP) each with 3 rich media pages you cannot use the 'Next' arrow to access the last section within the learning path.

This essentially means to access the content in the last section of the LP you have to click on the particular page in the left hand navigation menu as opposed to just working through the course using the 'Next' button. The only work-around that we have found is to add a final blank section to the LP that does not contain any content which means you can then access all the other sections that have content.

This appears to be an issue with the underlying code not working out how many sections are in the learning path, I apologise in advance if this has already been report.

Thanks.

History

#1

Updated by Yannick Warnier over 8 years ago

  • Priority changed from Normal to Low
  • Target version set to 1.8.8 alpha
  • Complexity changed from Normal to Challenging
  • SCRUM pts - complexity changed from ? to 13

Hi Mike, thanks for reporting and sorry for the very late answer. We'll be looking into this soon. The course tool is one of the most complex, so we need to be very careful not to break anything when fixing something else.

#2

Updated by Yannick Warnier over 8 years ago

  • Target version changed from 1.8.8 alpha to 1.8.8 beta
#3

Updated by Yannick Warnier over 8 years ago

  • Target version changed from 1.8.8 beta to 1.8.8.4
#4

Updated by Yannick Warnier about 8 years ago

  • Status changed from New to Needs more info
  • % Done changed from 0 to 80

Hi Mike,

I just tried the procedure you described (3 sections, 3 pages in each) and could get to the end without problem (as teacher and as student). Could you please have a try again on http://chamilodev.beeznest.com as admin/admin (the latest development version, getting ready for 1.8.8.4) and let us know if you can still reproduce the problem?

No answer for 5 days will mean we assume it is OK for you.

#5

Updated by Yannick Warnier about 8 years ago

  • Status changed from Needs more info to Bug resolved
  • % Done changed from 80 to 100

Assumed fixed (no feedback proving the contrary).

#6

Updated by Lee Adams about 8 years ago

Hi Yannick,

I replied to the email notification we received on this issue last week but the email bounced.

Mike is back in the office on the 8th August. He may be able to test this then and provide more feedback as this was definitely an issue - can you change the '% Done' until Friday next week and he should have done it by then?

Thanks,

Lee.

Also available in: Atom PDF