Project

General

Profile

Bug #1425

import of complex objects

Added by Anonymous over 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
02/06/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

It seems that importing objects leads to loss of any images used in them (html, wiki page, glossary item)

Associated revisions

Revision 88b3f291 (diff)
Added by jmontoyaa over 3 years ago

Teachers can see all files and folders see #1425

History

#1

Updated by Sven Vanpoucke over 9 years ago

  • Assignee set to Sven Vanpoucke
#2

Updated by Sven Vanpoucke over 9 years ago

  • Status changed from New to Needs testing

I can not reproduce this bug. Could this be solved with the image creation problem i fixed earlier?

#3

Updated by Sven Vanpoucke over 9 years ago

  • Status changed from Needs testing to Assigned

Found the problem. The downloadable link is not fixed. I'll try to search why

#4

Updated by Sven Vanpoucke over 9 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100
#5

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved

Tested and fixed!

#6

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Repository
  • Category deleted (4)
#7

Updated by Stefaan Vanbillemont almost 9 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF