Project

General

Profile

Bug #1342

hot spot question: update loses all selections

Added by Anonymous over 10 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Bug resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
25/05/2010
Due date:
% Done:

90%

Estimated time:
Complexity:
Normal

Description

hot spot question: update loses all selections;
add hotspot selection= buggy (also loses existing selection)

History

#1

Updated by Anonymous over 10 years ago

  • Assignee set to Anonymous

This happens when there are more than 2 selections

#2

Updated by Anonymous over 10 years ago

The database field anwsers is to small (varchar(1000)) to save all the anwsers

#3

Updated by Anonymous over 10 years ago

  • Status changed from New to Needs testing
  • % Done changed from 0 to 100
#4

Updated by Sven Vanpoucke over 10 years ago

Changed it in the database on the server
can you change it in the code?

#5

Updated by Anonymous over 10 years ago

it now works, only: weight is missing when first creating hotspot (you need to update to be able to set the weight)

#6

Updated by Anonymous over 10 years ago

  • % Done changed from 100 to 90
#7

Updated by Stefaan Vanbillemont over 10 years ago

  • Status changed from Needs testing to Bug resolved
#8

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Project changed from Chamilo LCMS Connect to Assessment
  • Category deleted (24)
#9

Updated by Stefaan Vanbillemont over 9 years ago

  • Target version changed from 2 to 1.0.0

Also available in: Atom PDF