Project

General

Profile

Bug #1248

Survey report error, don't display open question answers + fix

Added by Hubert Borderiou about 9 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Feature implemented
Priority:
High
Category:
-
Target version:
Start date:
06/05/2010
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Complexity:
Normal
SCRUM pts - complexity:
?

Description

Hi,

when I select Complete report for my survey, I don't see answers of open questions.
(see attached)

I've modifed file main/survey/survey.lib.php and it's ok
(see attached)


Files

survey_pb_pourcentage_open_question_001.png (90.9 KB) survey_pb_pourcentage_open_question_001.png open questions are not displayed on survey report Hubert Borderiou, 06/05/2010 11:15
survey_pb_pourcentage_open_question_001_soluce.png (77 KB) survey_pb_pourcentage_open_question_001_soluce.png with the patch, it's ok Hubert Borderiou, 06/05/2010 11:15
survey.lib.php (184 KB) survey.lib.php Hubert Borderiou, 06/05/2010 13:17

History

#1

Updated by Hubert Borderiou about 9 years ago

related issue : #1249

#3

Updated by Julio Montoya about 9 years ago

  • Target version changed from 1.8.7 RC1 to 1.8.7
#4

Updated by Yannick Warnier about 9 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Julio Montoya
  • Priority changed from Normal to High
#5

Updated by Anonymous about 9 years ago

  • Status changed from Assigned to Needs more info
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Julio Montoya about 9 years ago

  • Assignee changed from Julio Montoya to Curt Ricardo Rodriguez Salazar

Requires testing...

#7

Updated by Curt Ricardo Rodriguez Salazar about 9 years ago

  • Status changed from Needs more info to Feature implemented

this bug has been fixed.

Also available in: Atom PDF