Project

General

Profile

Bug #1159

learning path - prerequisites

Added by dominique de guchtenaere over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Rejected - Abandoned
Priority:
High
Category:
-
Target version:
Start date:
30/04/2010
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Complexity:
Challenging
SCRUM pts - complexity:
?

Description

I put some prerequisites in an exercise, and although I finished successfully the previous exercise, I still get this message:
"This learning object cannot display because the course prerequisites are not completed. This happens when a course imposes that you follow it step by step or get a minimum score in tests before you reach the next steps."

History

#1

Updated by Yannick Warnier over 9 years ago

  • Assignee set to Julio Montoya
  • Priority changed from Normal to High
  • Complexity changed from Normal to Challenging
#2

Updated by Julio Montoya over 9 years ago

  • Status changed from New to Needs more info

Need more info to resolve this one.

I test it and it seems to work fine:

1. Create a course
2. Create an Exercise (2 questions: Multiple choice and Multiple answers)
3. Create a Learning path (With 5 elements 1 image, 1 test, 1 image, 1 test, 1 image) Pre requisities enabled for every step. (Min punctuation added)

I tried with multiple attempts and the normal way.

#3

Updated by Julio Montoya over 9 years ago

  • Assignee changed from Julio Montoya to dominique de guchtenaere
#4

Updated by Julio Montoya over 9 years ago

  • Target version changed from 1.8.7 RC1 to 1.8.7.1
#5

Updated by Yannick Warnier over 9 years ago

  • Status changed from Needs more info to Rejected - Abandoned

No feedback given by reporter... Assuming it has been fixed along the way.

Also available in: Atom PDF